Vems är du?

IMG_1246
Idag hittades den här katten i Brickebacken  – en mager smutsig blåtabby med vitt, långhårig, som hade ett halsband på sig som fastnat kring halsen och under ena frambenet – det har skavt och orsakat otäcka infekterad sår. Katten är nu i Örebro Katthems vård och ska få hjälp med sina sår. Den är kelig och nöjd nu att ha fått mat och en mjuk skön korg att sova i!
IMG_1248
Nu väntar chipkoll och transport till ett jourhem. Hoppas en ägare hittas!
IMG_1244

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vems är du?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *