Lite av varje….

Jag är arg. Senaste dagarna har det brakat in ungefär 600-800 skräpmailkommentarer per dag! Gissa om man blir trött i tassarna och sitta och sortera dem – så man inte missar sina vänners kattentarer! Morr!

Det här är lite roligare – vi ska få en massa godsaker:IMG_1242
Mjaaa, eller rättare sagt, matte och husse ska få… Det ska visst komma fläderblomssaft i fryspack också.
Sen ska ni få se en cool affisch som nyss lagts till mina bra-å-ha-samlingar som Stora matte förvarar på Landet:
IMG_1235
När den slitna ramen snyggats till så är det ju ett superfynd, eller hur?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *