Påfyllning i loppishyllan

I morgon kommer Stora matte och ska vara på Öppet Hus på Örebro katthem ( – ja och så för att hälsa på oss, så klart!) och hon har med sig ett lass nya grejor till den rangliga och minimala loppishyllen i katthemmets hall:loppis
Men först ska jag ha klappar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Påfyllning i loppishyllan”

 1. Jag bjuder 15 kronor för muggen med kattungarna och 15 kronor för den rosa vasen, och gammelmatte bjuder 20 kronor för fågeln!

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  PS. Har ni någon kattmynta till salu? Gammelmatte behöver för de leksaker hon syr inför den 27:e (Teknikdagen i Rudskoga)… DS.

  1. Ska ha det i minne!
   Kan finnas lite kattmynta i nåt förråd, matte säger att hon ska testa den på oss så den inte är för gammal… TassKram Wikki

  1. Det är mer åt rosa hållet och det är en enkel decoupage på en vas som annars är rätt trist! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *