Prylhyllan blev ett litet katthem

Jag funderar på att göra en bakgrundsbild till varje ”ruta” i hyllan med någon kattsak
– en klöspelare, en kattbädd, lekgrejor eller nåt sånt…
IMG_1218
Här är en salig blandning små porslins- och leksakskatter i olika material och modell!
IMG_1220IMG_1221IMG_1222 IMG_1225IMG_1227 IMG_1228
Fast de här figurerna längst ned ser inte så matchande ut, men de får vara med ändå….
IMG_1223

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Prylhyllan blev ett litet katthem”

  1. Ååh! Va ’ fint du gjort! Men om vi hade ett sån’t katthem så skulle busRäkan peta ned alla de små i golvet! Hihihihi!….
    ps. Tavlorna kom idag, sååå fina 🙂

    1. Underbart, mjau, jag har lyckats få iväg lite av tavelpaketen, men inte alla! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *