Varning för soptunnekatter

Det är med kluven känsla som jag skriver den rubriken…
1: Dels för att jag vill berätta om det djurplågerifenomen som Allehanda Örnsköldsvik skriver om idag: Att någon roar sig med att slänga ned folks katter i sotunnorna i Svartbyn!
2: Dels för att oron kommer att bara genom att skriva om det så sprider man den dumma idén till andra tokstollar! Det finns alltid efterapare…

Men ändå, det första blir primärt: Håll ett öra på soptunnor och sopnedkast i ditt område!
sopor

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Varning för soptunnekatter”

  1. Hur lågt kan folk sjunka? Vad kan det vara för nöje de finner i att misshandla djur på detta sätt? Ibland känner jag att det vore på sin plats att låsa in dem och slänga nyckeln i sjön. Fast egentligen är det väl uppfostran som saknas. Att få lära sig moral, respekt och empati från den dag vi föds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *