Jag bugar ödmjukt!

collage kopieraVarmaste TassKramar till er kära vänner som budat hem tavlor och nu fyller på i SnuffeFonden!

Likaså blötaste  NosPussar till er som bidrar till hjälp åt Survivor!

Kanske är det dags för ett Tasseri, när ni är så sommargoda?! *svandans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag bugar ödmjukt!”

  1. Mjau, nu är slanten för tavlorna fixad, och tänk så rysans illa jag räknar… 😉 Men resten går till Survivor och de andra behövande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *