Mjau, auktionerna får 24 timmar till!

Ursäkta, men jag måste ta hand om en Wikktig sak och hinner inte avsluta de 24 kattkonstverksauktionerna i afton – det ger er budsugna möjligheten att jama till nya bud ända till i morgon kväll torsdag 3/7  kl. 20….
surprise (2)
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mjau, auktionerna får 24 timmar till!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *