Wikkis HjälpAuktion tavla nr 5

Tavla nr 5
Här är en söt liten katt som håller om sig själv med svansen – ett tuschoriginal på träplatta, målat av Stora matte. Träskivan är ursprungligen en liten skärbräda! Abdolut unik!!! (Mått 12×20 cm)

Jag lägger 25 kronor i bud på den här. Hej då från gammelmatte Gitte.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *