Finaste midsommarkissen

snörvlas
Den här slitna killen är det en fröjd att få se igen! Snörvlas var inte i särskilt bra skick när han kom till Ronnebys Hittekatter, dålig i magen, kattsnuva  och skruttig tandstatus var en del av problemet… Här är några äldre bilder på Snörvlas:376892_312701768745034_1943868430_n
IMG_2922Undrar vad han tänker, denna röda finherre, när han dekoreras med blommor på öronen? Att livet skulle kunna bli så här gott?!

Snörvlas var den allra första katten som fick stöd via Hittekattsbandet, faktiskt. Så han betyder något speciellt för oss och jag utnämner honom därför till den finaste midsommarkatten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Finaste midsommarkissen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *