En annorlunda midsommarkatt

IMG_0900IMG_0907IMG_0912 IMG_0910
Glad MisseSommar önskar vår lilla kattkompis Felice och Tanja från Landet!

Det är nämligen så att Tanja VÄGRAR posera i midsommarkrans i år – så Felice är stand-in…! Se själva:
IMG_0893
IMG_0899 IMG_0887En frustrerad Tanja jamar:
”Stora matte, du menar väl inte att jag ska ha de där växterna på öronen?! Aldrig vid min tass! Jag mosar dem med min myntagurka! Boff!”

Inte ens favoritgodiset hjälpte som övertalning! Tur att Felice ställde upp istället!
IMG_0882

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En annorlunda midsommarkatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *