Väckarklockskatt

Det ultimata sättet att väcka sin människa:
catbarf
Nova hälsar att det fungerar dock inte på husse…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Väckarklockskatt”

    1. Bra synd om oss vad?! Har vi råkat få hörselhandikappade mattar och hussar? Suck… TassKram Wikki

  1. Tycker det ser ut som om katten hulkar för att snart kräkas. Det väcker i alla fall mig rekordsnabbt. Hur fort kan man inte komma på benen för att, ofta för sent, sträcka fram en tidning, anteckningsbok, hand, vad som helst för att slippa få kräk på mjuka mattan, favoritfilten eller annat svårtvättat.:)

    1. Mjusch, jag förstår inte varför vi katter alltid lyckas (MISSlyckas?!) med att kräkas på ”rätt ställe”!? Suck… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *