Fyra små kattungar del 3

Mjau, detta var i drömresornas tidevarv, innan det uppfanns regler om karantänsliv för resande katter och skeppskatt blev etikett för en polydaktyl kisse….
IMG_0075
Och inför yrkesvalet för en katt i ladugården är det också idyll. Ingen automatisk utfodring eller mjölkrobot här inte. Kattliv på landet som förr… IMG_0077
Kanske var katterna lyckligare för 55 år sedan???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *