Fyra små kattungar del 2

IMG_0071
Berättelsen är spinnande när det kommer till yrkesval i kattkullen:IMG_0072
Men det märks att boken skrivits 1957 i en tid när katter betraktades som fria varelser i högre grad än nu. Att bli gatukatt idag skulle ingen medveten kattälskare skriva om!IMG_0076
Fortsättning följer! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *