Min balkong – en sval plats i solskenet

IMG_9946
Matte och jag bara myyyyyyyyser här. Mjau, erkänner också: Det är jag som hoppat omkring och skrynklat överdragen på dynorna,  hi hi… IMG_9976
Våra nät märks knappt alls. Bara om man tittar nära på dem. Men utsikten är så trevlig så man glömmer att näten finns! IMG_9932

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min balkong – en sval plats i solskenet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *