Alla har nog sett filmen?! Vilken katt!


Vad som hände? Detta:

Du hittar hela historien HÄR! Wow Tara vilken tuffing du är!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Alla har nog sett filmen?! Vilken katt!”

  1. Ja, det är verkligen fantastiskt – men katter ÄR fantastiska!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    PS. Har du sett vackerungen som vi har fått nåden att ta hand om ett tag framöver? Hon är svart… och jag älskar svarta katter så att hjärtat svämmar över! DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *