Mer från Gefle Katthem

IMG_9752
Jag jamade häromdagen att det här var ett katthem inrett av en som älskade färgen lila – men också av någon med fantasi och entusiasm! Själva logotypen i sig är elegant som få!
IMG_9756
Mycket imponerande är också väggkonsten direkt inne i lokalen, en triptyk med härligt busiga katter, signerad ”JE”, vem det nu kan vara!
IMG_9762IMG_9765IMG_9851
Massor av små detaljer gjorde ögat glatt och skapade trivsamhet!
IMG_9758
Inte minst den söta lilla stenkattfamiljen! *spinner*
IMG_9780

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer från Gefle Katthem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *