Och så kommer det bilder från Gefle katthem!

Vilket mer katthem har så här cool skylt på hög pelare ute vid vägen?! WowMjau!
IMG_9748
Det var en cool banderoll på fasaden också!
IMG_9750
Sannerligen blev massor fotograferat redan utanför av ivriga SVEKATTare!!! IMG_9751
Inredningen var sammansatt av gammalt och nytt, och av någon med stor kärlek till färgen LILA, det förstod vi snart!
IMG_9850
Och detta var de svarta katternas paradis, det såg man rätt kvickt!
IMG_9849
Den lila lappen i kattpresentationen talar om vilket foder katten ska ha.
IMG_9847
Jag jamade till kollegan att jag verkligen uppskattade att se mina kära Hittekattsband så vackert presenterade!  Vi pratade katthemserfarenheter en stund och så tassade jag vidare för att se mig omkring mer…
IMG_9852
Det fanns gott om intressanta idéer att plocka med sig från Gefle katthem också!
IMG_9848

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Och så kommer det bilder från Gefle katthem!”

    1. Mjau, bland annat beslutades om vem som skulle få SVEKATTs GULDTASS! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *