Gästrike katthem, lite bilder till!

IMG_9717
Ingmarie och hennes medarbetare tog väl hand om SVEKATTs styrelse och därför blev årsmötet verkligen trevligt!
IMG_9727
Vi fick se loppislokalen som är under iordningsställande, och så träffade jag Kasper!
IMG_9712IMG_9743
Det blev nog några räkor från smörgåstårtan till katterna också!??
Tänk, vi fick servetter som var specialbeställda! Stora matte sparade sin…
IMG_9740
Det måste synas ett tack också:
IMG_9745

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Gästrike katthem, lite bilder till!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *