När kommer det en dagstidning med RIKTIG KATTSPALT?!

Varför ska vi katter – och många andra husdjur – vara nån sorts B-lag under hundarna?

Så här ser det ut i t ex Expressen:
exp
Res er, vänner med jam i strupen! Kräv en daglig kattrapportering i våra pappersmedia!
morr

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “När kommer det en dagstidning med RIKTIG KATTSPALT?!”

    1. Kurr, har faktiskt fått det att fungera idag med inlägg, bilder mm. Men metrobloggen har verkligen haft svackor emellanåt när man inte kommit in på den under stora delar av dagarna. Trist!!! För jag gillar min blogg! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *