Sandiga funderingar

t3 kopiera
Mjau på er, Tanja här! Idag har jag mycket att kattportera! T ex om hur bra det gick när matte skulle försöka få mig att posera för ett fint foto till min TestProfilBild:
IMG_9596
Eller… Mjaaa, jag kan ju inte jama att vi direkt samarbetade eller att resultatet blir så bra – vem vill posera framför en kamera som tickar stressande med självutlösaren, när man bara vill rulla ihop sig i mattes knä och bli klappad på magen?

Hoppsan, här skulle sandlådebilderna in – men jag har tagit en våldsam svängom med en stilig friarkatt (Och talat noga om att jag INTE är intresserad!) ute på gården, så matte och jag håller som bäst på med sårvården.. Återkommer snart! Buff så länge!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Sandiga funderingar”

  1. Men, Tanja, du brukar ju bli så bra på bild! Fast vem kan posera när hen blir FASTHÅLLEN!!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *