Bara katten är vaken?!

Matte har åkt till jobbet och husse sover. Nova och jag har arbete att göra, idag ska resten av MiniHemlösingarna reseförpackas. Allihop har fått lite extra utrustning med sig:IMG_9575
Sedan ska vi lägga upp ”DeklarationsRåd för bloggkatter”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bara katten är vaken?!”

    1. Mjau, det är trots allt tur att vi har de 2-benta, livet skulle vara rätt mycket omöjligt annars! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *