Franciskuslundens Vänner fyller 20 år

Franciskus 01
En underbar grind täckt av klematis leder in till Franciskuslunden. Här kan din katt eller hund få en fin gravplats bland många andra vackra gravar. Föreningen Franciskuslundens Vänner bildades 1994 och sedan dess har vårdat och bevarat djurkyrkogården i Örebro, samt också gett den sitt nuvarande namn. Vännerna är helt fantastiska, de klipper gräs, ansar gravar och gör fint, och bevara denna fridens plats där otaliga älskade husdjur vilar.

Föreningen firar alltså i år sitt 20-årsjubileum! GRATTIS!
Så klart måste vi hjälpa dem att fira detta! Till exempel med att ge dem ett handtag med jobbet: Franciskuslundens vänner har en städhelg varje månad t o m oktober, och tar glatt emot hjälp med arbetet, och i gengäld bjuds på fika och varm korv. Det är följande söndagar 2014: 11/5 — 15/6  —  20/7 – 17/8 – 21/9 – 26/10 och arbetet startar kl. 12 med fika och avslutas med korvgrillning och närvarolotteri! Det brukar vara en härlig gemenskap och ordförande Gunilla Andersson välkomnar gärna nya medlemmar!

Den som vill stödja föreningen kan lämna bidrag till bg. 474-7655 och den som vill bli medlem kan kontakta: Gunilla Andersson tel. 019-33 12 68.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *