MiniHemlösingen Novis

IMG_9426Lilla Novis tvättar tassen och gör sig fin! Hon väntar ivrigt på att det ska bli ”imorgon” och att någon ska vilja ha henne!

Novis bodde hos en kattsamlare som hade mer än tusen LittlestPetShop-djur och kastade bort henne eftersom hon var en dublett! Så gör man väl inte med en söt katt?

Vilken tur att jag fick henne att komma till mitt AdoptionsCenter! Novis har gått en kurs i stenografi och kan även skriva kalligrafi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *