Hemlösa SmåKryp

IMG_9434 IMG_9436
Nyckelpigan Louise har suttit fast i kåda på en trädgren och kunde inte komma loss själv. Och lilla babyspindeln My trasslar in sig i sina nät så de blir alldeles konstiga.
IMG_9417IMG_9418
Båda är nu på SmåKrypsRehab i en av mattes krukväxter och för vila upp sig. Kanske du vill ge dem ytterligare träning och omsorg? De är verkligt fridsamma och lugna av sig! My brevväxlar med en kalifornisk filmstjärna, och Louise funderar på att bli optiker!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hemlösa SmåKryp”

  1. Hej Wikki, jag vill gärna adoptera baby spindeln My! Hon e ju jamarsöt! Jag budar 100:-.
    Nospuss Räkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *