Här är fiskarna Gupp och Y

IMG_9423 IMG_9449
Y är en vacker slöjstjärt och Gupp är en babyval. Båda kommer från fiskhandlaren i Saluhallen, som fick dem av misstag i en fiskleverans. Båda bodde länge i en vanlig glasburk i den hemska miljön och är därför både ängsliga och ledsna små fiskar! Naturligtvis har jag lovat dem att ingen katt kommer att äta dem, utan de ska få hjälp att komma till trygga hem! Y har bubbelkonsert som hobby och Gupp jobbar som rådgivare på ett internetcommunity för Djurens Rätt. Båda söker nu ett lagom tempererat akvarium hos en snäll vän!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *