En MiniGrandDanois

IMG_9413 IMG_9456
Hektor är trots sin storlek en Grand Danois, faktiskt. Han kom med ett gäng hittehundar från gatan till Hundhjälpen, och de har bett mig att försöka ordna ett hem till Hektor. Han är nämligen så väldigt blyg och behöver någon som kan ge honom självförtroende. Är du den rätta för det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En MiniGrandDanois”

  1. Sorry Wikki! Men matte har bara jobbat och sovit och inte varit med i matchen så att säga. Vet att det eg är försent. Men budar på grandisen 150 kr.

    Basco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *