Justinas matte har scrapbook-butik!

Den här sötnosen bor i Hallsberg och där håller hon tass- och noskoll på mattes och lillmattes fina butik för pysslare! (Plus att hon är berömd för sin eleganta svanskrok!)
IMG_9149
På webbutiken IDAS MAGASIN hittar du kontaktuppgifter och kan fynda! Men passerar du Hallsberg så finns den där ”IRL” också!
IMG_9140
Stora matte har investerat i ett gäng av kattknapparna som syns till vänster i rad 2 och rad 3 på den övre bilden – bara för att de var supercharmiga… Ibland köper man ju saker fast man inte vet vad man ska ha dem till!
IMG_9137IMG_9138IMG_9139IMG_9141
Lite Penny Black-stämplar följde också med i köpkorgen. Med kattmotiv givetvis!
IMG_9142IMG_9143IMG_9144
Och så fick jag lite smått och gott att ha för att kunna göra saker till ett Tasseri, och det bugar jag för! Lycka till med er butik, Ida och Yvonne!
IMG_9145

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Justinas matte har scrapbook-butik!”

  1. Har du nån´ gång provat på att ligga uppe på en pysselplats full med scrapbooking-saker?
    Det är jätteskönt, min matte håller också på med scrappbooking så jag brukar passa på att ”vakta” hennes saker när hon inte sitter där. Jag är alltid såå försiktig och får beröm av min matte eftersom jag aldrig ställer till med nåt´ ofog.
    När hon ”pärlar” (gör halsband, och annat kul) brukar jag gå extra försiktigt så att vi inte tappar ner pärlorna på golvet. Matte säger att jag är en ovanlig katt som inte gör några hyss…
    Mjau från Zelda 6 år , jag är sköldpadd/vit med en lite kortare svans då min mamma är Manx.

    1. Mjau, jag är nog inte lika duktig på att hålla tassarna i styr – eller tänderna… Så jag får en egen kattong när matte pysslar. Men det är kul och rogivande att titta på! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *