Nu händer det – spinnande uppdrag för Tanja!

Har ni hört – min kompis Tanja på Landet har fått jobb! Hon är numera PILOT!!!
IMG_9374
Inte undra på att hon ser väldigt nöjd ut! Hon har lovat att om det behövs, så ska Nova och jag delta i hennes eventuella kommande pilotprojekt också! Spinnande, eller hur?

IMG_9342DeIMG_9343t råkar vara så att Tanja nämligen fått uppdraget att vara bloggande testkatt åt Grizzly Zoo-kedjan, och lite nervöst sätter hon nu tassarna i sitt allra första uppdrag:
Att testa ett par sorters kattsand!
IMG_9346
Så som nybliven testpilot kommer Tanja att låna min blogg lite då och då under den här vinjetten:
t3 kopiera
Hur ska det gå? Kan vår runda vän från Landet, katten med epitetet ”Blondin i kattförpackning”, hon som ruskar av tassarna innan (!) hon går ut, och som annars bara har mat i tankarna, skriva blogg? I morgon får ni veta svaret! Tass på er!

PS. Bara för att klara det första uppdraget, så har Tanja skaffat ny låda. Den gamla var – just det – gammalgammal. Sånt måste ju en katt med normal självkänsla ordna!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu händer det – spinnande uppdrag för Tanja!”

    1. Mjau, hon har ju överraskat oss förut med sina äventyr, så det blir säkert så med detta också!! NosPuss Wikki
      PS: Kolla vad cool att ha hållare för toaspaden i lådans lucka?!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *