GLAD PÅSK ALLA VÄNNER!

IMG_9177
Äntligen fick jag PåskHaren att sitta still och posera! Kurrig Påsk allesammans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “GLAD PÅSK ALLA VÄNNER!”

  1. GLAD och BUSIG PÅSK till dig söta Wikki! De där påskhararna är allt ena riktiga rackare, men vilken fin bild du till slut fick till :-)!
    Nosbuffar från oss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *