Påskpyssel a la Wikki

IMG_8994 - Kopia
Här ska fixas lite påskigt! Jag ska prova att göra påskrispynt själv…. Även om matte gör superfin origami så kan vi ju ha lite kattiwikkipynt också? Beskrivningen har jag hittat i en femton år gammal tidning, så här är återvinning av idéer:
påskriskattpåskgirland
Kattgräset hinner kanske inte gro till påsk, men jag kan ju gå ut och knapra äkta ute-gräs när matte tar mig ut på promenad! Så jag kom att det kanske finns andra katter som önskar sig en portion kattgräsfrö?

Skicka mig namn och adress så postar jag kattgräsfrön till dig!
(Frivilligt: När du fått ditt kattgräs vore jag glad om du satte in en tia – eller vad du vill – som täcker portot på Snuffefondens konto!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Påskpyssel a la Wikki”

  1. Hej Wikki!
    Vi vill gärna ha kattgräsfrön. Och vi vill ge frön till Agnes också. Hon är så blyg så hon törs inte beställa själv. Vi bor kvar på samma adress som förut.
    Kurr och spinn!

    1. Kolfart och Maja, kattgräsfröer kommer! Packar dem i morgon och postar på tisdag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *