Ny Simon’s Cat: Kattfnatt

Visst känner ni igen det här rycket?!!
httpv://youtu.be/l5ODwR6FPRQ

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ny Simon’s Cat: Kattfnatt”

  1. Vad håller han på med? Så där gör jag aaaaaldrig varje kväll…… och inte Maja heller. Och inte sitter matte i soffan och tittar i taket och funderar vad som bullrar och bångar där uppe på övervåningen heller.
    *fniss*

    1. Hi hi jag brukar sprallfnatta vissa tider på dygnet, och sedan är jag familjens ”early bird” och väcker matte med förtjusta pip så fort det ljusnar! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *