Skräp…

139
”Massor av kommentarer, hurrjam, nåt viktigt som jag har sagt har triggat dem, kanske?” tänkte jag. Men suck, det var mest bara spam och helt meningslöst dravel som en sökrobot parat ihop med ströord ur vissa inlägg. Ynk vad ledsamt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Skräp…”

  1. Vad trist sådant är! Har man inget att skriva om inlägget så ska man inte skriva alls tycker jag. Publicerar aldrig inlägg där det står ”Tävla i min blogg”, ”Länka så länkar jag tillbaks” och så vidare.

    1. Det är så skönt när det kommentarer som dina, som verkligen hör till inlägget och betyder att det är någon som både läst och BRYR sig om det man jamat! Det är ju därför man kommenterar, tycker jag. *kurr* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *