Smygande


Det smyger katter kring vårt hus,
de går och kommer bara.
Och deras bleka ögons ljus
är outgrundligt klara.
På natten stiger deras tjut
ur djup av lust och pina.
Hur deras tankar än ser ut,
så inte är de mina.
Mot dunkla mål med tysta kliv
de glider fram diskreta.
Besked om kattens rätta liv
lär aldrig jag få veta.

– KAJENN

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *