Snart dags!

möte

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snart dags!”

  1. Hoppas många kom. Och att de dessutom kom ihåg att tömma plånböckerna genom att shoppa eller bara stoppa en peng i bössan.

    Det hoppas vi blir fallet när vårat katthem har årsmöte nästa söndag.

  2. Hoppas att det var många som kom till katthemmet – och kanske lämnade ett litet extra bidrag när de ändå var där.
    *nosgos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *