Alltså hundar…

Dom är som dom är…
hund1hund4 hund5 hund2hund6 hund7  hund9hund8 hund11hund13
De får en att le… De kan vara maffiga…
hund14
Men medge att de också kan vara goda vänner att ha också!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Alltså hundar…”

  1. Hundar kan vara ganska trevliga tycker vi. Framför allt när de förstår att det är vi som bestämmer. *fniss*

    1. Mjau, det håller jag helt med om! Man måste vara stadig på tassen så fattar de allt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *