Lagen om katt…

nova
Lagen om kattens utsträckning:
En katt kan sträcka ut sin kropp just så mycket som det behövs för att nå något som kan tänkas vara spännande.

Lagen om kattförlängning:
En katt kan göra sin kropp tillräckligt lång för att nå i stort sett vilken yta som helst där det ligger något som kan väcka ett avlägset intresse hos honom/henne.

Lagen om kattstretching:
Hur långt en katt sträcker ut sig står i proportion till hur länge den har sovit.

Lagen om Nova:
1) Hur långt bort husse än befinner sig, så kan Nova sträcka ut sig och nå honom. Även med klor.
2) Vad husse än gör så är det intressant.
3) Husse får INTE laga mat utan Nova.
IMG_8556

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *