Katter, är ni lika matte eller husse? TÄVLA!

Bozita har en tävling som heter ”LIKA SOM BÄR”! Skicka in foto av dig och din människa, så kan du vinna massor av kattmat! Länk till tävlingen HÄR! Fler tävlande katter behövs! Och rösta på dem som är med! Kolla här vad kul:
lblb2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katter, är ni lika matte eller husse? TÄVLA!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *