Kapat av liten ondskefull katt?

sajten Sveriges nyheter läser jag just nu att det försvunna passagerarplanet, som skulle flyga från Kuala Lumpur till Peking och nu har varit försvunnet en vecka utan spår, kan vara kattnappat av ”En väldigt liten, men ondskefull katt med kontrollbehov, som har tagit befälet över flygplanet!” hävdar flygexperten Karl Alfredsson. Närmare bestämt en katt vid namn Captain Morris!
mcaptain
Med tanke på ovannämnda sajts trovärdighet förklarar jag indignerat härmed att Captain Morris är en högst skicklig pilot och fortfarande aktiv i tjänst på Cattyjama Airlines i Kattmandu. Inget annat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kapat av liten ondskefull katt?”

  1. Men det kan väl alla se att Captain Morris varken är väldigt liten eller en ondskefull katt! Föresten så finns det inga ondskefulla katter – så det så!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *