Oj oj mitt Tasseri! Får skjuta på slutspurten!!!

Matte jobbar massor och Stora matte pysslar bara med en massa förberedelser inför katthemmets årsmöte kommande lördag. Så jag får knappt ett jam i vädret om att avsluta det här vårgröna Tasseriet T24 – vilket jag SKULLE HA GJORT i kväll… Suck!IMG_8486
Kära TasseriÄlskare, det finns ett par bra skäl till det:
1) Fler får chans att vara med och tävla
2) Jag får visa upp den söta lilla jadekatten som Max&Måns&husse skänkt till just Tasseri:IMG_8674
Den är inte stor, kanske 6½ cm lång och känns magiskt sval att hålla i:
IMG_8676IMG_8675
3) Och så får jag ge fler chansen att gissa rätt på tävlingsfrågan som lyder:
”En av katthemmets veterinärer, Karin, tömde sitt rekvisitionsarkiv och vi satte oss och räknade hur många det blev… MASSOR!!! Hur många veterinärvårdsrekvisitioner tror du att det här är?” och då menar jag alla dessa:tävl1
Och det såg kanske inte så mycket ut… Men ni ska veta att de fyllde FEM tjocka pärmar!
Se här:
IMG_8679
Och då inser ni som gissat på 150 st eller 227 st eller så – att det fyller ju knappt en halv pärm, eller hur? I synnerhet som statistiken på dessa ärenden börjar så här:
vet stat
Så snälla ni som skickat in svar med siffror som är lite i underkant, skicka nya svar!!!

Och så förlänger jag svarstiden rejält till den 25/3 kl. 20.00!!! Hoppas det är OK!!!?

Startinlägg för SnuffeFondenTasseriet T24 hittar du HÄR. Lycka till nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Oj oj mitt Tasseri! Får skjuta på slutspurten!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *