Att sova är ett kattiskt tillstånd av totalt varande

Ibland krävs det en kattunge för att förklara principen om en katts fulländade sömn:
httpv://youtu.be/bFwGMO7gi4A
Platsen de sover på kan ju förefalla obekväm, men som synes väljer kattungarna själva att ligga där – kanske gassar solen särkilt mysigt mot väggen?
httpv://youtu.be/CukS3tbOjXM
Mjau, vi har snart så skönt och varmt här hos oss också… Då ska jag breda ut mig på vår balkong och bara sola och sova i ett WikkiNirvana. Bara vara.
Tass på er!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Att sova är ett kattiskt tillstånd av totalt varande”

    1. Det instämmer jag 100% i – de skulle bara ana hur skönt en kisse drömmer!!! Kolla våra sprittiga tassar! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *