Vad i all världen gör man med sådana här?

Fyndat i Stora mattes ”Hemliga skåp”. Matte har några påsar i sin hobbylåda också.
IMG_8624
Det är snuttar med spiralig metalltråd 5 mm tjock (Samt 2 påsar med 2½ mm tråd) och det står ”bouillon” ??! Spiralerna drar lätt ut sig till högst ordinär tråd och går inte att få att fjädra tillbaka, så de duger just inte mycket till. Om de inte bara ska hänga och dingla som de är i något? Någon som vet? Vilka mysterium det finns! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vad i all världen gör man med sådana här?”

  1. Matte säger att bouillon betyder buljong, spad på franska. Men dessa trådar verkar ju så långt från buljong som man kan komma!
    Tasskram

  2. Googla på bilder på bouillontråd så hittar du massor med tips. Används som dekoration till kransar och annat pyssel.
    Tror tyvärr inte att det är något vidare nyttigt för kissemissar att använda som bustråd eftersom det verkar som om den kan vara lite vass, annars hade det ju varit en guldgruva för busmissar att få trassla med all denna trådtråd.

    1. Mjau, det stämmer, matte sa att den INTE var lämplig för mig att gnaga på! Anade att den hade nåt i floristsammanhang att göra. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *