Rapport från Kattstallet – hjälpen behövs nu!

ferrari
Det blev en hektisk helg för alla människor som engagerat sig kring Kattstallet i Åkeshov efter vattenskadan, men det har också gett resultat, enligt rapport från verksamhetschefen Careen, som berättar:

Vi har löst boende för ALLA 64 katter som var kvar efter gårdagens flyttar. Alla har inte flyttat än men de kommer att flytta imorgon (Läs: Idag!). 
Vi vet inte så mycket mer idag än vad vi gjorde igår, annat än att det handlar om omgående evakuering och att vi inte kommer att kunna vara i lokalen i Åkeshov på ett par månader. Vår flytt till Vällingby är inplanerad till månadsskiftet juni/juli.

Nu är alltså behovet av akuthem inte så primärt längrre, nu behöver föreningen masssor av hjälp med andra saker:
– Hantverkare – som kan hjälpa oss med bygget i nya lokalen
– Bär/packhjälp – för att evakuera lokalen i Åkeshov
– Chaufförer (med egen bil) – till de katter som ska transporteras till nya jourhem

kaos
Kan du hjälpa till? Maila i så fall till info@kattstallet.se och ange t ex ”Chaufför” i ämnesraden så kan Kattstallets samordnare snabbt hitta rätt person för rätt tid och behov.

Massor av människor har hört av sig om vad de kan hjälpa till med och Kattstallet hoppas få förståelse för att svar kan dröja, eftersom det tyvärr är mycket att ta tag i. Vill ni hjälpa till att packa/flytta så är det bara att komma förbi!

Det kanske inte ser kaotiskt ut på bilden ovan, men det är lådor äver allt…

Vad Kattstallet behöver nu är ert stöd och bidrag är mycket välkomna!
PlusGiro 90 02 24-7 är deras konto!

PS. Vill du adoptera en katt så kontakta info@kattstallet.se om det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rapport från Kattstallet – hjälpen behövs nu!”

 1. Det var fullt pådrag igår när matte kom till Kattstallet för att fylla bilen med katter i transporter. 3 bilar fylldes med de sista skyggisarna ordentligt fastsatta i bilbälten när den lilla karavanen åkte iväg till jourhem med gott om utrymme för och kunskap om skyggisar. Nu håller vi tummarna för att det kommer hjälp från många hantverkskunniga som kan rycka in och fixa så det nya Kattstallet blir klart på rekordtid.

  Matte säger att hon aldrig sätt verksamhetschefen så slutkörd. Hon och hennes medarbetare har lyckats med den nästan ofattbara bedriften att omplacera alla katter på rekordtid. De måste ha suttit i telefon för att jaga jourhem och packat missar, som inte alltid varit så samarbetsvilliga, dygnet runt sedan lördagen. Idag på morgonen ska alla saker utrymmas från Kattstallet, så ännu är inte slitet över för denna tappra skara. Hoppas ni får sova några dygn sedan för det är ni värda! <3

  1. Å vad jag lider med dem! Vilken chock egentligen när det borde ha varit gott om tid att både ordna nya Kattstallet och flytten… *tröstspinn*
   Nu ska vi hjälpa till att tassa in slantar till det nya stället för stallet!
   Underbart att ni hjälper till!!!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *