Mercury – katt med vinge!

httpv://youtu.be/lLsLrs62zCQ

Kattungen Mercury ser ut som en liten T Rex-dinosaurie med kattnos, eller en vaggande ankunge med sin vingeliknande framtasstump! Han är bara så söt!

Men Mercurys start i livet var inte den bästa – han hittades lemlästad ute i trädgården, troligen träffad av en grästrimmer, bara fyra dagar gammal:mercury
Många skulle nog ha gett upp i det här läget, men Mercury hamnade hos en kattorganisations stödfamilj som var van att nappa upp små kattungar och sköta skador. Dock, när Mercury var gammal nog för att adopteras ut, då var de för fästa vid sin lilla glada katt och kunde inte skiljas från honom!

Nu har Mercury en egen FB-sida där han  har 11000 vänner och kommer att ” attend adoption events to help raise awareness of cats with disabilities, and his owners hope for him to one day become a therapy cat”! Du kan bli allt du vill, Mercury!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *