Tass kommer att bli glad idag!

(via GIF BLOG)
Så här glad! För mattes mormor kommer hem från sjukhuset strax!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tass kommer att bli glad idag!”

  1. Fnissjam, så där tassar jag alltid på matte när jag vill ha uppmärksamhet.
    Hurrjam för att din mattes mormor får komma hem!
    *nosbuffar*

    1. Mjau, det är skönt – hon fick blodförgiftning och blev jättedålig, det var inte kul! Men nu är hon hemma i trygga tassar! NosPuss Wikki

    1. Mjau, han hoppade på och väckte sin matte säkert tjugo gånger i natt bara för att förvissa sig om att hon verkligen var kvar där hos honom, spann och buffade och kröp tätt ätt intill… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *