Skapande pågår

Måste ju hitta på nåt bra till mattes födelsedag! Så nu har jag tassat ihop en inköpslista till husse med saker som jag tror att matte ska gilla:tie
Nya hårsnoddar istället för dem som jag apporterat in bakom kylskåpet…
tusskatt
Alla mina papperstussar att skapa nåt vackert utav…
Och MASSOR av pälsbollar! Det måste väl bli bra?
Crafting With Cat Hair Book Firebox

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Skapande pågår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *