Dagens behållning…

Matte kom hem med en burk torkad krill,det var såååå smarrigt:
IMG_8416
D v s Nova ville inte ha, så jag fick hela burken själv! Ge hit, matte!!!
IMG_8417
Nova kan få burken med torkade torskkuber istället!IMG_8414
Så avslutade vi festen med att premiärleka en ny fjäderfågel! Matte fick fnatt direkt eftersom det första jag gjorde var att bita av den fjärde röda fjädern, och käka upp den! Hi hi!!!
…och sedan provade jag en fin röd kattransport som kommer från Lill-Alfons husse:
IMG_8424
Det är nämligen så att Örebro katthem fått den – och nu har jag provsovit och den är klart godkänd! NosPussar till Lill-Alfons!
money
Men egentligen är ”behållningen” att Örebro katthems monter idag inbringade hela 4 162 kr, det vill säga gåvor i insamlingsbössan, försäljning av lotter och loppissaker! Plus att vi fått kattmat och leksaker, och träffa en massa kära vänner! Håll tassarna att det går lika bra i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dagens behållning…”

  1. Låter gott med torkad Krill *slickar mig om nosen*
    En sån väska har min matte skänkt till Katthemmet här i stan. Hon vann den visst på nåt lotteri som Sydkatten hade 🙂
    Håller tassarna för att ni ska få in lika mycket pengar imorgon !!
    Tassklappar o Nosbuffar

    1. Mjau, men vad jag inte förstår är varför matte inte låter mig leka hur som helst med den när jag vill!? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *