Gästtofflor önskas till Örebro Katthem!

foppatofflor tofflor
Har du ett par plasttofflor till övers som är i fint skick och som du inte använder? Vi behöver lite olika storlekar ”gästtofflor” till Örebro katthem!

”Foppisar” eller liknande går ju så bra att tvätta av och hålla rena/desinficera, och de drar inte omkring smuts och päls så mycket som sockor. (Tofflorna på högra bilden finns f ö billigt på Jysk.) Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *