Alla Hjärtans Dag snart…

Mjau vad många olika tillfällen som ni människor hittar på för att få chansen att ge varandra presenter!!! ”Valentines Day”… Och vad mycket det finns att önska!
nailsticker
Som gulliga kattdekaler att klistra på naglarna! Eller den här helt galet gulliga kattringen:
ring
För att inte tala om kattmascaran:
mascara
Och så en störtcool väska, man kan aldrig få för många kattväskor:
bag
Vad ger du bort till dina käraste? Själv ger jag bort exklusiva pälsbollar:
pälshalsband
Med hjälp av mitt presentkort:
presentkort(1)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Alla Hjärtans Dag snart…”

  1. Ååhhhhh! Vilket jamarfint halsband du kan ge bort. Vi är korthåriga så det blir inte så mycket päls efter oss men vi får klura ut något annat!! Tasskram Sven &co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *