Vadå Tele2? Nejtack…


Igår skrev Tele2 till mig på SMS i mattes mobil att de var stolt sponsor till Sveriges olympiska kommitté och därför kunde göra så att jag snabbt kunde följa allt om OS i mobilen utan extra kostnad, det skulle de bjuda på. Sådant gör mig bara frustrerad och jag svarade:

JAG SKULLE HELLRE SE ATT NI SPONSRADE SVERIGES KATTHEM MED DE PENGARNA!

De har inte svarat. Suck.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vadå Tele2? Nejtack…”

  1. Bra svarat till Tele2 Wikki! Idrott i sig är ju bra men matte tycker det är stötande att höra hur mycket det kostar att iordningställa allt i Sotji, massor av MILJARDER!!! Det är inte vettigt!
    Tasskram Sven

    1. Nej, och vad ska alla dit och gööööööra? När det finns så mycket att göra på hemmaplan!!! TassKram Wikki

    1. Mjau, synd att de inte tycks svara själva på det… Jag tycker det är en kattisk artighetskutym att tacka för bra rådgivning, eller hur? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *