Håll tassarna för snökatten Denise!

d2
Katthjälparna Livbojen i Eskilstuna berättar: ”Lilla Denise kom just hem från ett akutbesök hos veterinären, där hon var tvungen att vätskas upp med vätskekudde. Hon började idag kräkas upp och bajsa ut en massa blå plastbitar!!! Troligtvis har hon varit så hungrig att hon ätit plast från matrester och liknande i soptunnor. På vägen hem började hon jama i buren och det ser vi som ett tecken på att hon har krafter kvar i kroppen och att hon kämpar stenhårt. Håll tummarna nu för snö-katten!”
d
Denise hittades vid ASSA i Eskilstuna, i industriområdet. Hon gömde sig vid soptunnor och containers, och satt vid en brunn där det var lite varmare. Personal där hade ställt ut mat och hon var hungrig och frusen. Häromdagen fångades hon in i ett trapphus och placerades i ett av Livbojens varma och härliga jourhem. Denise är helvit, mycket mager och smutsig. Tyvärr inte ID-märkt, inte heller chippad.

Denise är ett typiskt exempel på hur illa katter far nu i vinterkylan!
Stöd ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Håll tassarna för snökatten Denise!”

  1. Vilken underbar liten kattfröken, vi håller tummar å tassar allt vi kan. Vi känner på oss att hon kommer att klara sig den lilla prinsessan! Tasskram

  2. Klart vi håller allt vi har fr Denise. Det är hemskt att se vad stackars utsvultna katter kan ha i sina magar. Frigolit, papper, plast, stenar – ja allt de hittar för att stilla hungern. De som kastar ut sina katter – förstår de hur de lider? Förstår det nåt alls?

    1. De har antagligen rejäla skygglappar, öronproppar och hjärtat fullt bedövat med dumma ursäkter?! Konstigt att man kan leva med det… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *